Het zoontje van de circus directeur heet Marcello. Nou die heeft af en toe hele leuke moppen. Van de week vroeg hij: Bassie weet jij hoe ze een ziek varken naar het ziekenhuis brengen? Ik zei nee, dat weet ik niet. Toen zei hij nou: Nou gewoon in een hambulance.

Van de week hoorde ik een klein kameeltje in de stal aan zijn moeder vragen: Mamma waarom hebt ik zo'n grote bult op mijn rug? Moeder: Tja kind, dat is je waterreservoir voor in de woestijn. Kameeltje: Oh mamma, maar wat doe ik er mee in een circus in Holland?

Hij had er nog een; Welk insect doet Moez moez? Ik zei, weet ik veel. Hij weer: Een bij die achteruit vliegt.

Van de week was de giraf kwaad. In de stal hoor ik hem zeggen: Wat een afzetter die kapper! Hij rekende 65 euro voor alleen mijn nek uitscheren.

Hé Willem, je mag je Goudvis wel eens schoon water geven. Waarom? Hij heeft het oude nog niet op.

Man tegen een cowboy: 'Nou dat zijn een hoop koeien die u heeft. Hoe telt u ze elke dag?' Nou gewoon met een Koeculator.

Jantje! Waarom heb je nou je nieuwe gitaar uit het raam gegooid? Mamma hij was kapot, er zat een gat in het midden.

Zoontje: Mamma er staat een brandweerman voor de deur met een collecte bus voor de nieuwe brandweer garage. Moeder: Oh, geef hem maar een emmer water.

Jantje! Waarom sta je nou de hele tijd al te springen? Ik heb mijn hoestdrank ingenomen maar ik ben vergeten te schudden.

Mijn vader kan 10 auto's tegen houden met één hand. Joh, dat kan niet. Jawel hoor, hij is verkeersagent.

Jantje waarom heb je een kikker in je zusje haar bed gestopt? Nou, omdat ik kon geen muis vinden.

Mamma! Alle kinderen schelden mij uit voor Weerwolf. Joh, laat ze lekker kletsen en ga je gauw scheren voor het eten.

Patiënt: Dokter, ik weet niet wat er met mij is. Als ik op mijn neus druk doet het pijn. Als ik op mijn borst druk doet het pijn. Als ik op mijn arm druk doet het pijn. Overal waar ik op druk doet het pijn. Dokter: Oh, ik zie het al, u heeft een gebroken vinger.

Hoe noem je een boemerang die niet terug komt? Gewoon, een stuk hout.

Een magneet tegen een paperclip. Meid wat ben jij aantrekkelijk.

Twee kannibalen in Afrika zitten een Clown op te peuzelen. Zegt de een: Zo'n Clown smaakt wel komisch he.

Er hangt een acrobaat op tien meter hoogte in de circustent met een stuk leer tussen zijn tanden waar ook weer een acrobaat aan hangt. Sist de één tussen zijn tanden door: Kun je me houden? Roept de bovenman: Jaaaaaaaah....